GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 34.204.193.85 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Ben Ben schreef op 07/06/2016:
Zo, het zangweekend van ons koor is voorbij. 4 en 5 juni waren twee drukke dagen. Eerst in Tholen met de Havendag, daarna op zondag Volkorendag in Middelburg. Het weer zat in ieder geval erg mee, het was gewoon heerlijk zomerweer. Het eerste optreden op de havendag, was helaas niet zo goed, dit lag zeker niet aan het koor maar aan de niet goed ingestelde geluidsinstallatie. De tweede sessie maakte alles ruimschoots goed, en zo ging het eigenlijk ook in Middelburg. De eerste sessie min en de tweede sessie plus. Al met al mogen we toch terugkijken op een geslaagd weekend. Het Cultikoor is en blijft een bijzonder koor!