GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
56 berichten.
Lucia Lucia schreef op 23/04/2023
Wij zijn er klaar voor, hopelijk het publiek ook! Zin in!
Ingrid Ingrid uit Tholen schreef op 11/06/2022
In het kader van de Havendagen mocht ik meezingen met het Cultikoor. Het was ontzettend gezellig met deze leuke groep mensen en erg leuk om op te treden. Bedankt allemaal en wie weet, tot ziens!
Margriet Margriet uit Bergen op Zoom schreef op 08/07/2019
Het was weer en gezellig zangfeestje bij café 't Slik in Bergen op Zoom op 7 juli Cultikoor heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Genoten! Zonnige en leuke zomer! Margriet
Maurice Salari Maurice Salari uit Tholen schreef op 22/09/2018
Vandaag een dag in Sliedrecht eerste optreden gehad met het cultikoor. Van middag nog eens, nu lekker genieten met zijn allen.
lucia lucia schreef op 19/09/2018
Ja na weer een paar jaar verder te zijn, weer wat nieuw foto's gemaakt van ons koor.Was weer een gezellige jan boel, jmmr dat sommige niet aanwezig konden zijn voor de groepsfoto's, en dat er ook mensen zijn, die het vergeten waren dat de foto's gemaakt werden...ach een kleinigheidje blijf je houden hé...als je de 60 grens gepasseerd bent kan het zeker voorkomen dat je wat vergeet...als je maar niet vergeet dat we zaterdag moeten optreden...Middelburg? Terneuzen? nee hoor Sliedrecht! xxx
Ben Ben uit Tholen schreef op 10/09/2018
9 september was het zo ver: Een gezellige middag bij 'Het Zwijnshoofd' in Bergen op Zoom. Geweldige en sfeervolle optredens van ondermeer Tyrconnell, (een Keltische band) , het zang- en muziekcollectief 'Passie' en natuurlijk het Cultikoor. Dit alles in het kader van WiBoZ, een vereniging die als doelstelling heeft om binnen 5 jaar een passende woonvoorziening met goede zorg te realiseren voor hun kinderen met een verstandelijke beperking. En zij, juist zij, genoten zo ontzettend van deze bijzondere middag, waar wij als Cultikoor een bijdrage aan hebben mogen leveren.
René Reijpert René Reijpert uit BoZ schreef op 10/06/2018
Goed optreden geweest vandaag on Oud-Vossemeer. Wat meer publiek had wel gemogen maar de mensen dié er waren hebben duidelijk laten blijken dat ze genoten hebben!
Frans Lindhout Frans Lindhout uit Stavenisse schreef op 05/06/2018
Pracht weekend gehad met 3 optredens en vanavond oefenen voor volgende optreden as zondag in Huys van Roosevelt Oud Vossemeer. Komt zeker goed !!
lucia lucia schreef op 05/06/2018
het was een fijn weekend..leuke optredens in Tholen en Middelburg. jmmr dat ik geen foto's kan toevoegen. Hopelijk komen die gauw op de site.
Margriet Margriet uit Bergen op Zoom schreef op 04/06/2018
Het was gisteren weer een feestje om in Middelburg te zingen! Vooral in het Hofje onder de toren was genieten! Het koor ging voluit met leuk publiek,geweldig weer en prima sfeer Overal in de stad Het blijft bijzonder! Margriet
René Reijpert René Reijpert uit BoZ schreef op 03/06/2018
Ook vandaag weer een paar mooie optredens. Pluim voor de 5 sopranen! Dinsdag weer aan het werk voor volgende week zondag. Gaan we weer iets moois van maken!
René Reijpert René Reijpert uit BoZ schreef op 02/06/2018
Een frisse wind. Die moeten we blijven laten waaien! We hebben vandaag tijdens de Havendagen een goed optreden verzorgd. Dank aan allemaal. Morgen nóg beter!
Ben Ben schreef op 01/06/2018
Complimenten voor de vernieuwde website van het Cultikoor! Het ziet er goed en opgefrist uit!
Willy Willy uit Oud-Vossemeer schreef op 18/12/2017
Zaterdagavond 16 december hadden we weer een super mooi kerstconcert, samen met het kinderkoor “ Eigenwijs” . Wat is het heerlijk om zo met elkaar te zingen en muziek te maken. Onze bandleden zongen samen “Sound of silence” wat zo mooi klonk dat ik er kippenvel van kreeg. Met onze nieuwe dirigent René gaan we er een geweldig nieuw jaar van maken hopen we. Alvast voor iedereen die dit leest Fijne Kertsdagen en een gezond en muzikaal 2018!
Ben Ben schreef op 17/12/2016
Zaterdag 17 december in Tholen, WAT EEN GEWELDIGE AVOND WAS HET, EEN GOED, GEZELLIG EN SFEERVOL KERSTCONCERT. TROTS OP ONS KOOR! Met medewerking van Evelien de Kok - altviool, Nienke van As en Andrea van de Velde op klarinet en Henny Besling piano. En natuurlijk onze eigen band: de gitaristen, Danny, Harrie en Wilfred. Onder begeleiding van onze onovertroffen koorleider Anton... Top was het! Bedankt iedereen voor zijn en haar inzet om dit tot een mooi succes te maken! En...die wij als koor ook terecht verdienen!
Frans Lindhout Frans Lindhout schreef op 24/09/2016
Hallo, Ik heb vandaag echt genoten in Sliedrecht! Heerlijk gezongen, zelfs goed gezongen, het publiek vermaakt , iedereen enthousiast, de dirigent tevreden en niet te vergeten ; het was weer super gezellig onder en met mekaar. Kortom: dit was vandaag weer ouderwets Cultikoor en ik zie weer al uit naar het volgende optreden in Sliedrecht. Het was super en alle aanwezigen : BEDANKT !!! Groet, Frans
Ben Ben schreef op 07/06/2016
Zo, het zangweekend van ons koor is voorbij. 4 en 5 juni waren twee drukke dagen. Eerst in Tholen met de Havendag, daarna op zondag Volkorendag in Middelburg. Het weer zat in ieder geval erg mee, het was gewoon heerlijk zomerweer. Het eerste optreden op de havendag, was helaas niet zo goed, dit lag zeker niet aan het koor maar aan de niet goed ingestelde geluidsinstallatie. De tweede sessie maakte alles ruimschoots goed, en zo ging het eigenlijk ook in Middelburg. De eerste sessie min en de tweede sessie plus. Al met al mogen we toch terugkijken op een geslaagd weekend. Het Cultikoor is en blijft een bijzonder koor!
Margriet Margriet schreef op 29/10/2015
Het was weer een geweldig feestje voor allemaal 10 jaar Cultikoor op 24 oktober Bestuur nog bedankt voor de prima organisatie Samen met Ernest Beuving en zijn Bende en ons koor was het weer een avond met een gouden randje. Zit nog na te genieten! Groet Margriet
Ben Ben schreef op 26/10/2015
Het 10 jarig jubileum is een geweldig feest geworden dankzij Ernest Beuving en zijn Bende, maar ook door de aanwezigheid van een volle zaal met enthousiaste en gezellige mensen. En natuurlijk niet te vergeten onze mannen van de band, onze koorleider Anton en alle leden van het Cultikoor. Chapeau voor de inzet van iedereen! De extra repetities en motivatie heeft dit alles tot een onvergetelijk evenement gemaakt. BEDANKT!!
Piet Piet schreef op 21/12/2014
We hadden gistermiddag (20 dec.) weer een heel leuk optreden samen met het Oje koor. En zoveel leuker dan ons optreden eerder in de week in het Veiligheidshuis, 100 keer of zo!